De woonkavels liggen tussen natuurgebied Bloeidaal en bedrijventerrein De Wieken in Amersfoort. Op de overgang van de stad naar het buitengebied. In het gebied staan vooral niet al te grote, vrijstaande woningen met ruimte rondom. De kavels zijn verdeeld over twee gebieden: de Tabaksschuur en de Belschuur. Klik op een kavel in de kaart hieronder om een kavelpaspoort met alle informatie te downloaden.

Alle kavels zijn verkocht!

Hoewel de plattegrond regelmatig wordt bijgewerkt, kunnen wij niet garanderen dat deze geheel up to date is. Voor de actuele stand van zaken kunt u contact opnemen met de kaveladviseur.

Kavelkaart Image Map Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel Kavel

In de kavelpaspoorten is een verwijzing opgenomen naar Ruimtelijke Plannen, die leidt naar de homepage. Klik hier om direct bij het bestemmingsplan voor Bloeidaal te komen.

Of u typt in Ruimtelijke Plannen onder 'snel zoeken' de postcode van het gebied in (te weten: 3816 BT) om bij het bestemmingplan voor Bloeidaal te komen.