kavels met rood2

    De rood gekleurde kavels zijn verkocht. Hoewel de plattegrond regelmatig wordt bijgewerkt, kunnen wij niet garanderen dat deze geheel up to date is. Voor de actuele stand van zaken kunt u contact opnemen met de kaveladviseur.

Kosten

De kavelprijzen zijn prijzen inclusief btw. Alle overige kosten van overdracht, zoals het kadastraal recht, de kosten voor de notaris zijn voor rekening van de koper. Naast deze kosten krijgt u te maken met allerlei andere kosten.  Zonder volledig te zijn kunt u onder meer denken aan:

- honoraria van uw adviseurs

- bouwleges

- bouwkosten van de woning

- kosten voor het regelen van de financiering

- kosten van het maken en verkrijgen van aansluiting op diverse (nuts)voorzieningen.

De kosten voor het maken van een inrit tot aan de perceelgrens komen voor rekening van de gemeente. Bij de meeste kavels is al een inrit aangelegd. Mocht u uw kavel op een andere plek willen ontsluiten, dan zijn de kosten voor de aanleg van deze nieuwe inrit voor u. Voor de kavels waar nog geen inrit is aangelegd zorgt de gemeente in overleg met de koper voor de aanleg van de inrit. De kosten voor het aanleggen van een aansluiting op het riool tot aan het perceelgrens komen voor rekening van de gemeente.

Kaveloppervlakte

Op het overzicht met de kavelinformatie zijn de afmetingen en de oppervlakte van de kavel aangegeven. Dit is de oppervlakte zoals ook genoemd in de koopovereenkomst. De gemeente heeft de hoekpunten van de kavels uitgezet. Na de levering van de kavel stelt het Kadaster de afmeting en de oppervlakte van een kavel definitief vast. Het is mogelijk dat de door het Kadaster ingemeten maatvoering en oppervlakte afwijkt van de kavelinformatie en de koopovereenkomst.

De overige informatie over de kavels vindt u bij praktische informatie en bouwen.